17 april 2007

Ok, fler bilder kommer imorgon typ...

Vad sägs om denna slogan. OBS! Det som säljs är påsar med is!

Sushin var så god så jag höll på att gå i bitar. Råfärsk, tjocka fiskbitar, massor med olika sorter...

Tokyo by night. Man tror inte det är sant men bakom varje skylt döljer sig en pub, klubb, restaurang eller något mer eller mindre snuskigt.

Alla taxibilar har virkade skydd på sätena. Eller är det dekorationer, vad vet jag...

Det regnade ibland, mest på nätterna. Som tur var stod det paraplyer överallt som man fick låna, eller helt enkelt ta med sig och sen parkera någon annanstans.

Allahopa efter några glas saké, som för övrigt är riktigt gott om man dricker det väl kylt (och om det är en bra sort förstås).

Ägaren till restaurangen (i mitten). Han var även någon slags cermonimästare för en festival som gick ut på att tillverka och bära ryggsäckar genom halva stan, eller så tolkade jag honom fel...

Hemlig intern Ogilvydiskussion skulle jag tro (på samma restaurang som tidigare bild).

Maten i Tokyo är fantastisk. Här är vi på en liten restaurang på en ännu mindre bakgata och äter en den ena fantastiska smårätten efter den andra. Och billigt är det också. Åk dit nu!

Kimonos ingår på de flesta hotell, dansvänliga är dom också.

Så här trevligt hade jag med några från Momentum Tokyo på en fantastisk tempura restaurang. Till och med bläckfisken var god (som jag annars helst undviker).

Som sagt...

I Tokyo får man röka på de flesta restauranger och pubar, på vissa gator är det däremot förbjudet. Och skyltarna som visar förbudet är, hur ska jag säga, lite annorlunda.

Typiska tokyofasader.

Ett tempel mitt i stan, och resterna av körsbärsblommandet som vi precis missade kulmen av.

Japans populäraste öl, antar jag. God är den i alla fall.
Jodå, visst är Bella och Kalle fortfarande ihop. Rykten gällande motsatsen kan härledas till aprilskämt på en annan blogg...

Ok, jag är världens sämsta bloggare, jag vet. Nu är jag hemma och jag orkade bara uppdatera bloggen en enda gång. Men bättre sent än aldrig så här kommer en bunt bilder till.
Toaletter finns som sagt var överallt, och inte nog med det, dom är fräscha också. Som tex den här som för övrigt återfinns på ett riktigt sunkhak.